Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu Okulumuzu Ziyaret Etti

Okulumuza Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden ziyaretçiler geldi.İlçe Tarım ve Orman Müdürü Emrah GÜL, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Deniz KARAELMAS, Müdür Yardımcıları Hakan TÜFEK ve Gökçe ÜSTÜNDAĞ, Gıda Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. İmge İhsane ÖZCAN okulumuzu ziyaret ederek okulumuzun bölümleri, uygulama alanları ve yapılan çalışmalar hakkında Müdür Yardımcısı Abdullah ÇİMEN, Meslek Dersleri Öğretmenleri D. Gürkan SEVİNÇ ve Ömer Faruk KOŞTU’ dan bilgiler aldı. Ziyarette Okullar arasında yapılabilecek çalışmalar, işbirlikleri ve projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

23.10.2023 335

23-10-202323-10-2023