Salgın Hastalık Psikoeğitim Çalışması Öğretmen Bilgilendirme Sunusu

02.09.2021 238

Okulumuz öğretmenler odasında 02/09/2021 tarihinde Okul Psikolojik Danışmanı Erdem Cengiz tarafından Salgın Hastalık Psikoeğitim Çalışması Öğretmen Bilgilendirme Sunusu semineri yapıldı. Bu seminerde travma/zorlayıcı yaşam olayları, zorlayıcı yaşam olayları sonrasında görülebilecek tepkiler, yaş gruplarına göre çocuklarda görülebilecek tepkiler, kendimize nasıl yardımcı olabiliriz, çocuklara nasıl yardımcı olabiliriz, zorlayıcı yaşam olaylarında okulların/öğretmenlerin rolü ve önemi, ne zaman destek almalıyız, nerelerden destek alabiliriz, psikoeğitim programı genel amaçları, psikoeğitim programı uygulama esasları, etkinlikler uygulanırken dikkat edilecek hususlar, özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler için ek bilgi ve uyarılar gibi konulardan bahsedildi.

02-09-202102-09-2021